Type Here to Get Search Results !

Poco F7 και Redmi Turbo 4 προ των πυλών

 

Η Xiaomi εργάζεται πυρετωδώς πάνω στη νέα σειρά Redmi Note 14 και στη σειρά Redmi K80, προορισμένες για την αγορά της Κίνας. Η σειρά Redmi Note 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε μέχρι το τέλος του μήνα είτε τον Σεπτέμβριο, ενώ η σειρά K80 πιθανότατα θα κάνει την εμφάνισή της τον Νοέμβριο. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία προετοιμάζει επίσης το Redmi Turbo 4 για την εγχώρια αγορά, με μερικές αρχικές πληροφορίες για την οθόνη και την κατασκευή της συσκευής να έχουν ήδη διαρρεύσει, πολύ πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία του το επόμενο έτος.

Λεπτομέρειες για την Οθόνη, την Μπαταρία και την Κατασκευή του Redmi Turbo 4

Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι το Redmi Turbo 4 με αριθμό μοντέλου 2412DRT0AC εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων IMEI. Υπάρχουν εικασίες ότι το ίδιο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει και στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, με την ονομασία Poco F7. Η παγκόσμια έκδοση της συσκευής φέρει τον αριθμό μοντέλου 2412DPC0AG, ενώ η ινδική παραλλαγή έχει τον αριθμό μοντέλου 2412DPC0AI.

Αν και οι αριθμοί “2412” υποδηλώνουν πιθανή κυκλοφορία τον Δεκέμβριο, είναι πιο πιθανό ότι το Turbo 4 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2025. Το Poco F7 αναμένεται να λανσαριστεί σε άλλες αγορές λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Turbo 4.

Ένας αξιόπιστος πληροφοριοδότης, με το ψευδώνυμο Experience More, αποκάλυψε ότι η οθόνη του Redmi Turbo 4 θα συνεχίσει να έχει επίπεδο σχεδιασμό με ανάλυση 1.5K. Επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει πλαστικό πλαίσιο. Δεδομένου ότι πρόκειται για επαναλανσάρισμα μοντέλου, το Poco F7 αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Επομένως, φαίνεται ότι το Redmi Turbo 4 / Poco F7 δεν θα προσφέρει σημαντικές αλλαγές στα τμήματα της οθόνης και της κατασκευής σε σύγκριση με τους προκατόχους τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το chipset που θα ενσωματώνει το Redmi Turbo 4 / Poco F7. Απομένει να δούμε αν αυτές οι συσκευές θα διαθέτουν το Snapdragon 8s Gen 4, δεδομένου ότι η προηγούμενη γενιά είχε το Snapdragon 8s Gen 3.

Ο πληροφοριοδότης ανέφερε επίσης ότι το Redmi Turbo 4 θα διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία, χωρίς όμως να διευκρινίσει το ακριβές μέγεθός της. Το Turbo 3 διαθέτει μπαταρία 5,000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 90W. Είναι πιθανό το Turbo 4 / F7 να ενσωματώνει τουλάχιστον μια μπαταρία 5,500mAh.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.