Το παράθυρο Counter-Strike 2 της Valve γίνεται όλο και μικρότερο μέρα με τη μέρα

Το Counter-Strike 2 φαίνεται πιο κοντά από ποτέ, καθώς η Valve συνεχίζει τις κλειστές δοκιμές Counter-Strike 2 beta για να βελτιώσει την τεράστια, δωρεάν ενημέρωση του ανταγωνιστικού παιχνιδιού FPS που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των τσαρτ με τις περισσότερες παιγμένες στο Steam. Αλλά με το παράθυρο που έχει οριστεί για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Counter-Strike 2 μειώνεται μέρα με τη μέρα, μπορεί να μην αργήσει να μπορέσουμε επιτέλους να πάρουμε όλοι τα χέρια μας για τη συνέχεια του CSGO.

 

Όταν ανακοίνωσε την πλήρη αναθεώρηση που είναι το Counter-Strike 2, το οποίο θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι Steam μετά την πλήρη κυκλοφορία του, η Valve είπε ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του CS2 θα έρθει το «καλοκαίρι του 2023». Αυτό είναι ένα παράθυρο που η ομάδα κράτησε σκόπιμα ευρεία, αλλά εξακολουθεί να οδεύει προς το τέλος της.

 

Ανάλογα με το ποιον ρωτάτε, το καλοκαίρι μπορεί να τελειώσει σε πολλά σημεία. Οι παραδοσιακοί μετεωρολογικοί ορισμοί το καθορίζουν ανά μήνες, με το καλοκαίρι να περιλαμβάνει τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρείται παραδοσιακά ότι τελειώνει την Ημέρα της Εργασίας, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου (καθιστώντας τη φετινή 4 Σεπτεμβρίου 2023), ενώ ο αστρονομικός ορισμός το τοποθετεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

 

Γενναιόδωρα, λοιπόν, το αρχικό παράθυρο της Valve απομένει έως και ένας μήνας – αλλά φυσικά ο προγραμματιστής λειτουργεί σύμφωνα με το δικό του χρονοδιάγραμμα, και ως εκδότης σίγουρα δεν είναι πιθανό να βιαστούμε το Counter-Strike 2 στην αγορά σε ημιτελή κατάσταση, ειδικά δεδομένου του τρόπου καλά το CSGO συνεχίζει να αποδίδει – τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται ακόμα άνετα στην κορυφή των τσαρτ με τα περισσότερα παιγμένα στο Steam, ενώ μόνο οι νέες κυκλοφορίες Baldur's Gate 3, Armored Core 6 και Starfield βρίσκονται πάνω από αυτό στο τσαρτ με τις περισσότερες πωλήσεις της Valve.

Συνεχίσαμε να βλέπουμε επίσης πολλές τακτικές ενημερώσεις – από όπως η εισαγωγή επιστροφών χρημάτων για το Counter-Strike 2 έως μια φαινομενική υπόδειξη ότι η διάρκεια του αγώνα Counter-Strike 2 μπορεί να μικραίνει από τον προκάτοχό του. Είναι σαφές ότι η Valve εργάζεται σκληρά για τακτικές ενημερώσεις, με τις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα να πέφτουν συχνά σε πολλές ημέρες διαδοχικά για την κλειστή δοκιμή beta του CS2.

 

Πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, τότε - αυτό είναι περισσότερο μια περίπτωση προθυμίας. Ως κάποιος που δεν συμμετέχει στο κλειστό τεστ beta, ανυπομονώ να δοκιμάσω τη νέα εμφάνιση και αίσθηση του Counter-Strike 2 για τον εαυτό μου. Ήδη προετοιμάζομαι διανοητικά για να αντιμετωπίσω όλες τις αλλαγές του Counter-Strike 2 που γνωρίζουμε, όπως οι νέοι μηχανικοί καπνού και οι εξαιρετικά αποκριτικοί διακομιστές που δρουν ανεξάρτητα από το ποσοστό κροτώνων.

 

Ήμουν λίγο αισιόδοξος ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δει μια ανακοίνωση στις 21 Αυγούστου – η οποία σηματοδοτεί την 11η επέτειο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του CSGO το 2012. Δυστυχώς, ενώ η Valve γιόρτασε το ορόσημο στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της, δεν υπήρχαν νέα νέα σχετικά με όταν θα μπορέσουμε να μεταβούμε στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα.

Ας ελπίσουμε ότι η Valve θα μπορέσει να φτάσει στο παράθυρο που είχε αρχικά δηλώσει και θα παίξουμε όλοι στους χάρτες Counter-Strike 2 μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια υπολογιστή για να σας απασχολήσουν όσο περιμένουμε.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget