Ο νέος χάρτης Valorant Sunset είναι εμπνευσμένος από το LA και είναι σχεδόν στα μέσα

Ο νέος χάρτης Valorant Sunset ζωντανεύει την πατρίδα της Riot Games για κάποιους που ονειρεύονται την Καλιφόρνια. Ο επόμενος χάρτης Valorant , που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων τελικών του VCT Champs, έρχεται με την κυκλοφορία του επεισοδίου 7 Act 2, φέρνοντας τους ηλιόλουστους δρόμους του Λος Άντζελες στο ανταγωνιστικό παιχνίδι FPS , αν και φυσικά υπάρχει μια μικρή ανατροπή στη σχεδίαση που δεν θα κάνετε. βρείτε στην πραγματική Πόλη των Αγγέλων.

 

Το Sunset είναι ένας χάρτης τοποθεσίας με τρεις λωρίδες και δύο λωρίδες με εστίαση στο μέσο έλεγχο. Εμπνευσμένος από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η Riot Games, αυτός είναι ένας αρκετά ανοιχτός χάρτης που λαμβάνει χώρα στους δρόμους ανάμεσα σε καταστήματα που υπόσχονται νόστιμα churros ή βιετναμέζικη κουζίνα, συνεργεία αυτοκινήτων, κέντρα αναψυχής, ακόμη και μια μεγάλη υπαίθρια αγορά. Ο επικεφαλής σχεδιαστής χαρτών Τζο Λάνσφορντ λέει: «Θα βρείτε πολλά βασικά στοιχεία από την ποικιλόμορφη κουλτούρα του Λος Άντζελες στον χάρτη – από φορτηγά με φαγητό, μποτιλιαρίσματα και αρχιτεκτονική art deco μέχρι ηλιοβασιλέματα νέον».

 

Τα κυρίως χαμηλά κτίρια επιτρέπουν στο έντονο ηλιακό φως να παίζει στους δρόμους, ζωντανεύοντας την αρχιτεκτονική και την τέχνη του γκράφιτι με ζωηρά χρώματα. Ο Λάνσφορντ λέει ότι οι ομάδες τέχνης και σχεδιασμού προσπαθούν να βελτιώσουν τη σωστή ατμόσφαιρα. «Θέλαμε να προσεγγίσουμε τη διάθεση ενός ηλιοβασιλέματος του Λος Άντζελες με ροζ ορίζοντα και μεγάλες σκιές», εξηγεί, «αλλά δεν είναι ιδανικά για το gameplay. Μετά από πολύ μπρος πίσω, πιστεύουμε ότι βρήκαμε αυτό το γλυκό σημείο που αποτυπώνει τόσο τον τόνο όσο και τη διαύγεια που θέλουμε.

Οπότε, κοιτάξτε κατά μέρος, το πραγματικό ερώτημα είναι πώς παίζει. Ενώ το Sunset είναι ένας χάρτης τριών λωρίδων, ο Lansford λέει ότι υπάρχει μεγάλη εστίαση στο mid control, με ένα κέντρο που δεν ευνοεί πραγματικά καμία από τις δύο ομάδες και είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον έλεγχο. «Γενικά είναι καλό για βεληνεκές τουφεκιού και ανοίγει πολλές ευκαιρίες για όποια ομάδα μπορεί να το πάρει», σημειώνει, «Αναμένουμε να δούμε και τις δύο ομάδες να κάνουν τον μέσο έλεγχο κεντρικό μέρος της στρατηγικής τους στο Sunset».

 

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του ηλιοβασιλέματος, ωστόσο, είναι ένας μάλλον μεγάλος κρατήρας που μπορεί να βρεθεί να κάνει σπηλιές σε έναν ερειπωμένο αυτοκινητόδρομο προς το εξωτερικό της εμπορικής περιοχής. Μια δεξαμενή από μωβ στροβιλισμούς νέον φαίνεται κάτω, ενώ η φωτεινή κυανή ενέργεια ξεχύνεται από τις ρωγμές και ξεβράζει τα άτυχα αυτοκίνητα που μένουν να παρασύρονται στην άκρη.

Αρχικά, υπήρχε στην πραγματικότητα ένας άλλος κίνδυνος που έπρεπε να προσέξουμε – ο Lansford αποκαλύπτει ότι «υπήρχε μια πολύ πρώιμη έκδοση του Sunset με «πισίνες οξέος» που κατέστρεφε τους παίκτες όταν στέκονταν μέσα τους». Ευτυχώς, ακούγεται ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά στην τελική έκδοση, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην καταστροφή της εχθρικής ομάδας.

 

Μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό στους δρόμους του Sunset με τους καλύτερους κώδικες διασταυρώσεων Valorant για να διατηρήσετε τον στόχο σας και διατηρήστε το παιχνίδι μόδας σας αιχμηρό κοιτάζοντας τις επόμενες ραντεβού Valorant Night Market για να πάρετε τον πιο κομψό εξοπλισμό.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget