Μετά από 10 χρόνια, το Warframe αποκτά επιτέλους cross-progression

Το Warframe cross progression  είναι ένα από τα πιο απαιτητικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού RPG και ευτυχώς η Digital Extremes επιβεβαίωσε ότι τελικά θα εφαρμοστεί σύντομα. Θα μπορείτε να βουτήξετε αμέσως από εκεί που σταματήσατε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζετε το Warframe και, ειλικρινά, αυτό είναι μια ανακούφιση.

 

Ως κάποιος που έχει πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο, το να χρειάζεται να επανεκκινώ συνεχώς παιχνίδια στην κονσόλα είναι ο όλεθρος της ύπαρξής μου. Μερικά από τα πιο cool Warframe skin μου είναι στο PlayStation (λυπάμαι PCGamesN), για παράδειγμα, που σημαίνει ότι η γκαρνταρόμπα του υπολογιστή μου φαίνεται πολύ,  πολύ  γυμνή σε σύγκριση.

 

Εισαγάγετε το cross-progression, ένα σύστημα που εφαρμόζεται ευρύτερα τελευταία για να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε να παίξετε εκείνη την ημέρα. Αν και δεν είναι ακόμα στο Warframe, έχω καλά νέα για σένα, Tenno.

 

Στο Tennocon 2023, το πρώτο πρόσωπο Warframe εκδήλωση μετά τον COVID, η Digital Extremes αποκάλυψε ότι η cross-progression έρχεται επιτέλους στο Warframe και αυτό μπορεί να είναι μόνο μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα της ημέρας.

Η Digital Extremes επιβεβαίωσε ότι το Warframe cross-progression θα μειωθεί κάποια στιγμή το 2023, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

 

Αν και δεν θα είναι μέρος των ενημερώσεων του Whispers in the Walls ή του Abyss of Dagath, και οι δύο είναι στοιβαγμένες με άφθονο περιεχόμενο, οπότε δεν θα ανησυχώ  πολύ  – τελικά, αυτό το απόσπασμα του Whispers in the Walls φαίνεται  εκπληκτικό.

Η Digital Extremes εφάρμοσε επίσης crossplay στο Warframe νωρίτερα φέτος, οπότε η cross-progression φαίνεται σαν το τέλειο επόμενο βήμα για το παιχνίδι για πολλούς παίκτες . Καθώς ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες, πιστέψτε με, θα είμαι στην άκρη της θέσης μου – Wisp Dex, η χαμένη μου αγάπη, θα βρεθούμε ξανά.

 

Μέχρι τότε, έχουμε μια σύνοψη των καλύτερων κατασκευών Warframe  για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τη θνησιμότητα σας. Ή, αν κάνετε ένα διάλειμμα μέχρι το Whispers in the Walls, έχουμε μια λίστα με μερικά άλλα παιχνίδια ninja για να σας κρατήσουμε απασχολημένους.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget