Type Here to Get Search Results !

Final Fantasy 7 Remake: Το Part 3 θα είναι από τα πιο αγαπητά παιχνίδια όλων των εποχών!

Το Part 3 του Final Fantasy VII Remake θα είναι το πιο λατρεμένο κεφάλαιο που θα το μετατρέψει σε ένα από τα πιο αγαπητά παιχνίδια στην ιστορία των videogames. Αυτό βγήκε και είπε ο director του τίτλου, Naoki Hamaguchi, ο οποίος παρευρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την Square Enix.

Το 3ο κεφάλαιο της τριλογίας βρίσκεται ήδη στα σκαριά και ο Hamaguchi έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans που το περιμένουν με αγωνία. “Η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται σκληρά καθώς μιλάμε και θα κάνουμε το παιχνίδι να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες που έχετε” είπε μεταξύ άλλων.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το 3ο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy VII Remake θα είναι το πιο αγαπητό, καθώς και για άλλη μια φορά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία!

Ο Hamaguchi, μαζί με τον παραγωγό, Yoshinori Kitase, εξήγησαν περαιτέρω ότι το επόμενο κεφάλαιο θα βασιστεί στους δύο προκατόχους του, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου, όσο και σε βελτιώσεις.

Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα με όλη την ιστορία η οποία έχει δημιουργηθεί μέσω του Remake και του Rebirth. Και τώρα βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση, αφού όλοι οι fans αναρωτιούνται και περιμένουν πώς ακριβώς θα τελειώσει η ιστορία και που θα πάει από εκεί που την αφήσαμε.

Πραγματικά ακούσαμε πολύ προσεκτικά όλο το feedback από τα δύο πρώτα παιχνίδια και όλα όσα μάθαμε αντικατοπτρίζουν το 3ο παιχνίδι. Επομένως, θα είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν οι fans. Στο μέλλον θα μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, για το ποιο θα είναι το 3ο παιχνίδι, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω τώρα είναι ότι θα αντικατοπτρίζει τέλεια όλο αυτό το πάθος που έχουν οι fans για το Final Fantasy VII.

Για την ιστορία, το πρώτο μέρος του Final Fantasy VII Remake κατέφθασε το 2020, ενώ το Final Fantasy VII: Rebirth κυκλοφόρησε φέτος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να πάρετε στα χέρια σας το Part 3, το οποίο προς το παρόν δεν έχει επίσημη ονομασία.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.