Type Here to Get Search Results !

AirPods 4: Έρχονται δύο νέα μοντέλα με σχεδιαστικές αλλαγές – Όλα όσα γνωρίζουμε

 Η Apple πρόκειται να πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο το καθιερωμένο της Keynote event, στο οποίο θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα iPhone 16 και τα νέα Apple Watch. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτά τα προϊόντα δε θα είναι τα μοναδικά που θα δείτε σε αυτή την εκδήλωση, καθώς αναμένεται να υπάρξουν και ολοκαίνουργια AirPods.

Σύμφωνα με τον πασίγνωστο insider της βιομηχανίας, Mark Gurman, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει όχι ένα, αλλά δύο ολοκαίνουργια AirPods. Ναι, θα δείτε τα AirPods 4, καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ακουστικά της σειράς.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται μέσα από το Power One newsletter του Bloomberg, αναφέρουν ότι και τα δύο νέα ακουστικά θα είναι in-ear με τη δική τους θήκη, η οποία θα φορτίζει και αυτή με USB-C. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα απλά AirPods με USB-C, καθώς μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο τα AirPods Pro 2.

Η μία από τις δύο εκδόσεις θα είναι πιο οικονομική, έτσι ώστε η Apple να προσελκύσει περισσότερο κοινό, αλλά μην περιμένετε ότι θα έχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Η άλλη έκδοση θα περιλαμβάνει active noise cancellation και ασύρματη φόρτιση.

Τα απλά AirPods 4 θα είναι η αφορμή για να καταργηθούν από την αγορά τα AirPods 2, ενώ η πιο ακριβή έκδοση θα είναι απλώς ένα φρεσκάρισμα των AirPods 3. Παράλληλα, ακούμε ότι η Apple θα προβεί σε κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να αναγνωρίζει τα νέα μοντέλα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.