Type Here to Get Search Results !

Βρέθηκε νέο bug που “κρασάρει” τα iPhone

Ένα νέο bug χαρακτήρων βρέθηκε στα iPhone και καλό θα είναι να το γνωρίζετε και να προσέχετε. Αν κάποιος γράψει στο search του App Library "":: το Springboard γίνεται reset, με αποτέλεσμα το iPhone να επιστρέφει στην οθόνη κλειδώματος. Ωστόσο, μετά από κάποια δευτερόλεπτα, το iPhone επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Αν πάλι βάλετε τους παραπάνω χαρακτήρες μέσα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών, προκαλεί διακοπή της λειτουργίας στις ρυθμίσεις, ενώ αν πατηθούν οι χαρακτήρες στην αναζήτηση του Spotlight δεν επηρεάζεται τίποτα.

Το MacRumors αναφέρει ότι αρχικά φαινόταν ότι επηρέαζε συσκευές με το iOS 17, αλλά το δοκίμασαν και σε iPhone με εγκατεστημένο το iOS 18 beta και είδαν μια περίεργη συμπεριφορά, όπως εξαφάνιση χαρακτήρων και crashes στην εφαρμογή των ρυθμίσεων.

Φαίνεται ότι αυτό το bug προκαλείται αν κάποιος πληκτρολογήσει στην αναζήτηση και μόνο τα τρία πρώτα σύμβολα ("":). Τα σφάλματα σε χαρακτήρες στα iPhone δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού στο παρελθόν είχαμε δει να συμβαίνει κάτι παρόμοια και στην εφαρμογή των μηνυμάτων, όπου οι χρήστες μπορούσαν να «κρασάρουν» ένα iPhone πληκτρολογώντας κάποια σύμβολα.

Αυτό το νέο bug δεν επηρεάζει τα μηνύματα. Φαίνεται ότι η Apple θα διορθώσει αυτό το bug σε μελλοντικό update.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.